Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماران سرطانی جنوب کرمان در سایه نبود مرکزی برای شیمی درمانی مجبورند هر ماه و گاهی هر هفته یکبار مسافت ۳۵۰ کیلومتری تا مرکز استان را طی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، عصر حاضر دوره بروز بیماری‌هایی همچون سرطان است که پیکره زندگی افراد زیادی را تحت تاثیر قرار داده، و درد و رنج بسیاری را برای آنان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این بیماری مهلک نه به بزرگ رحم می کند نه به کوچک؛ بلکه بی صدا و آرام وارد زندگی افراد شده بطوریکه بیشتر مبتلایان زمانی به بیماری خود پی می برند که تک تک سلول های وجودشان به این بیماری ها آلوده شده و رمق زندگی را از آنان گرفته و در این حال تنها صرف هزینه هنگفت راهگشای زندگی این افراد است.

بیماران سرطانی جنوب کرمان در سایه نبود مرکزی برای شیمی درمانی مجبوراند هر ماه و گاهی هرهفته یکبار مسافت ۳۵۰ کیلومتری  تا مرکز استان را طی کنند.

البته این بیماران اگر روند شیمی درمانی را قبول نکنند مرگ شاید زودتر به سراغشان بیاید. قبول کردنش هم یعنی انگار می‌میری اما شاید زنده بمانی، یا اثرات ثانویه به‌جای بیماری اولیه تو را بکشند، یا نهایتاً زنده بمانی و به حالت سابق برگردی اما نه تمام و کمال.

سرطان بیماری است که گریبانگیر بشر از گذشته‌های دور بوده است و در زمان وقوع هر بحران یا شیوع اپیدمی روند درمانی این گروه از بیماران با چالش‌هایی مواجه می‌شود و در دوران پاندمی کرونا نیز از این قاعده مستثنی نبوده است.

 روز گذشته هنگام برگشت از مرکز استان به جنوب کرمان در ترمینال آدینه کریمان مسافران کهنوج و رودبار جنوب با تاخیر ۱:۳۰دقیقه ای اتوبوس مواجه شدند.

این تاخیر شاید برای افراد سالم زیاد مهم نباشد، اما برای افراد بیمار که برای درمان به ناچار باید به مرکز استان بیایند دردی بدون درمان باشد.

توران سالاری بیمار سرطانی بود که ناله هایش از درد کبد به عرش می رسید، دو نفر از مسافران صندلی را برای راحتی بیمار خالی کردند تا شاید التیامی برای درد هموطن خود باشند اما درد شیمی درمانی که این حرف ها حالیش نبود.

مسوولان استان فکری به حال اسکان بیماران کنند

مرتضی سالاری در رابطه با سابقه بیماری همسرش به خبرنگار ما گفت: حدود یکسال و ۶ ماه قبل توران به بیماری سرطان مبتلا شد و بعد از نمونه برداری تحت درمان قرار گرفت.

وی بیان کرد: اما بعد از نمونه برداری توده ای که در سینه همسرم قرار داشت جراحی شد ولی این تازه آغاز ماجرا بود.

سالاری در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود اظهار کرد: شغلم بنایی است و ۲۰ سال از زندگی مشترک ما می گذرد و از نعمت فرزند محرومیم.

وی با بیان اینکه توران حدود ۱۰ سال به یزد برای درمان نازایی مراجعه کرد،افزود: همسرم در طی این ۱۰ سال آمپول های زیادی برای نازایی تزریق کرد و شاید زمینه سرطانش هم همان آمپول های نازایی باشد.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار ما که داروی شیمی درمانی هزینه زیادی دارد، گفت: دارو شیمی درمانی بر اساس  سهمیه توزیع می شود و هزینه ندارد،اما اگر به موقع برای دریافت نرسیم باید آزاد سفارش داد،اما آنچه ما را اذیت می کند نبود مکانی برای اسکان همراهان بیمار است.

۳۵۰ کیلومتر برای درمان

سالاری عنوان کرد: به دلیل نبود مرکز شیمی درمانی در جنوب استان کرمان ما هر هفته برای شیمی درمانی کبد همسرم مجبوریم مسافت ۳۵۰ کیلومتری کهنوج به مرکز استان را طی کنیم.

وی بیان کرد: من شرمنده همه مسافران به خاطر ناله های همسرم هستم اما چه کنیم راه دیگری ندارم،رفت و آمد به مرکز استان با این بعد مسافت همه ما را عذاب می دهد.

لیلا خواهر توران در حالی که اشک هایش را پاک می کرد،گفت: حدود هشت ماه است برای پرستاری از خواهر از زاهدان به کهنوج آمده ام،کاش راهی برای التیام دردهای او وجود داشت گویا شیمی درمانی هم دیگر جوابگو نیست.

وی اظهار کرد: توران شب تا صبح فقط ناله می کند،و از ناله های او خواب ندارم،دردش زیاد است شما برای بهبودی او دعا کنید.

دعایی برای تسکین دردم بخوانید

توران که از درد به خود می پیجید رو به خبرنگار ما کرد و گفت: شما یک دعا بخوان شاید دردم کمتر شود.

گفتنی است،کارشناسان بهداشت همواره عواملی مانند شیوه زندگی و الگوی غذایی ناسالم را در بروز این بیماری موثر دانسته و به افراد دارای استعداد و زمینه ژنتیکی توصیه می کنند که بروز هر گونه علامت را در خود جدی گرفته و سریع تر برای درمان اقدام کنند.

علی ای حال،جنوب کرمان متشکل از هفت شهرستان و جمعیتی بالای یک میلیون نفر هنوز مرکز شیمی درمانی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شیمی درمانی جنوب کرمان مرکز استان برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال اوسمار از زنی که قبل از شیمی درمانی به دیدن بازی پرسپولیس رفت+ ویدئو | صحبت های احساسی در تمرین سرخ ها

دریافت 19 MB

به گزارش همشهری آنلاین، اعضای تیم برای این بانوی پرسپولیسی که در دیدار قبل هم در ورزشگاه حاضر بود و تیم را حمایت کرد آرزوی سلامتی کردند.

کد خبر 849215 برچسب‌ها ویژه ورزشی فوتبال اوسمار ویرا ورزش باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • استقبال اوسمار از زنی که قبل از شیمی درمانی به دیدن بازی پرسپولیس رفت+ ویدئو | صحبت های احساسی در تمرین سرخ ها
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج