Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس جمهور با تأکید بر اینکه شورای‌ عالی معادن با فوریت، علت استفاده نشدن از 200 معدن در استان کرمان را بررسی کند، به سازمان برنامه و بودجه نیز دستور داد سهم 15 درصدی مسئولیت‌های اجتماعی معادن این استان، اختصاص یابد.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای رئیسی در نشست شورای اداری استان کرمان، ضمن تسلیت و تعزیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله حسین علیه‌السلام، با بیان اینکه در تابلوی عاشورا مضامین عالی انسانی نقش بسته است، اظهار داشت: یکی از جهات مهم این واقعه بزرگ، دلالت‌های مدیریتی حضرت امام حسین (ع) در عاشورا بوده که سبب شده است این واقعه همیشه زنده بماند و به منشأ تحولات بشری در عالم هستی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهور در ادامه، مکتب شهید سلیمانی را امتداد نهضت عاشورا دانست و گفت: در شهر و دیار سردار شهید سلیمانی، بسیار مهم است که مدیران، ابعاد مختلف مکتب این شهید بزرگوار، به‌ویژه تجلی باور «ما می‌توانیم»، خستگی‌ناپذیری و فرصت ساختن از تهدید‌ها را نصب‌العین کارهای خود قرار دهند.
امروز نیاز جدی کشور، گشودن گره از کار مردم است
 آقای رئیسی، رمز ماندگاری مکتب شهید سلیمانی را اخلاص در عمل، مجاهدت برای گره‌گشایی از مشکلات مردم و مردم‌داری، توصیف کرد و گفت: امروز نیاز جدی کشور و مطالبه رهبر انقلاب، گشودن گره از کار مردم است که جز با روحیه جهادی و نگاه تحول‌گرایانه محقق نمی‌شود.
 رئیس جمهور با بیان اینکه فقر و محرومیت موجود زیبنده استان کرمان نیست، خطاب به مدیران استان تصریح کرد: دولت برای تغییر این شرایط، مصمم است و شما مدیران وظیفه دارید در این مسیر، نیرو‌های با انگیزه و تحول‌گرا را به‌کار بگیرید و راه را برای حل مشکلات مردم باز کنید.
 آقای رئیسی، تحقق اهداف دولت در استان کرمان را نیازمند برنامه‌ریزی دقیق برای استفاده از ظرفیت‌های این استان دانست و با انتقاد از بی‌استفاده ماندن بخش بزرگی از ظرفیت‌های معدنی کرمان، گفت: چرا 200 معدن استان، همچنان غیر فعال مانده است؟ شورای عالی معدن باید با فوریت، علت را بررسی کند؛ اگر اشکال از بهره‌بردار است، باید از او خلع ید و به افراد دارای صلاحیت، واگذار شود. این موضوع حتی یک روز هم نباید به تأخیر بیفتد و مسئولان استان باید با فعال کردن این معادن، زمینه را برای اشتغال و رونق اقتصادی فراهم کنند.
 رئیس جمهور، همچنین به سازمان برنامه و بودجه دستور داد سهم 15 درصدی مسئولیت‌های اجتماعی معادن استان کرمان، اختصاص یابد و در توسعه و پیشرفت استان مورد استفاده قرار گیرد.
 آقای رئیسی در ادامه با یادآوری سیل جیرفت، برنامه‌ریزی برای پیشگیری از حوادث مشابه را یکی از موضوعات اولویت‌دار استان کرمان عنوان کرد و گفت: باران، رحمت و برکت است و نباید به‌دلیل کم‌توجهی به زیرساخت‌ها تبدیل به تهدید شود؛ لذا ضروری است مسئولان این حوزه، موضوع ساخت سیل‌بند‌ها به‌ویژه در این بخش از استان را با جدیت دنبال کنند.
 یکی از اهداف در سفر‌های استانی، سرعت بخشیدن به رفع مشکلات است
 رئیس جمهور، همچنین تسریع در حل مشکل آب کرمان با اجرای طرح انتقال آن از خلیج فارس را مورد تأکید قرار داد گفت: یکی از اهداف در سفر‌های استانی، ایجاد روحیه و انگیزه برای کار و سرعت‌ بخشیدن به رفع مشکلات است.
 آقای رئیسی، درباره موضوع مهاجران و اتباع خارجی نیز اظهار داشت: این افراد مهمان ما هستند، اما با شناسه‌دار کردن، موضوعات مختلف‌ آنها، از تردد تا کسب و کار، تحصیل و ازدواج، در یک سامانه ثبت خواهد شد و در مرحله دوم با تشکیل سازمان مهاجران، کار ساماندهی اتباع خارجی تکمیل خواهد شد.
 رئیس جمهور، توجه ویژه به توسعه گردشگری مقاومت در استان کرمان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: این استان از دیرباز، منطقه‌ای با سبقه تمدنی و گردشگرپذیر بوده که پس از شهادت سردار سلیمانی، گردشگری مقاومت نیز به ظرفیت‌های آن اضافه شده و ضروری است زیرساخت‌ها برای اسکان و حمل و نقل زائرانی که در طول سال، مزار شهید سلیمانی را زیارت می‌کنند، فراهم شود.
 آقای رئیسی در ادامه، به مشکل حاشیه‌نشینی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: امروز تقریبا همه روستا‌های ما دارای جاده، آب و برق و خانه بهداشت هستند، اما به دلیل نداشتن صرفه کشاورزی، کشاورزان در روستا نمی‌مانند و به حاشیه شهر‌ها مهاجرت می‌کنند. دولت با اصلاح الگوی کشت، تضمین خرید محصول کشاورزان و تشویق آنها به کشت محصولات راهبردی، اقتصاد روستا را فعال می‌کند و مشکل حاشیه‌نشینی را کاهش خواهد داد.
 رئیس جمهور، خطاب به مدیران استانی نیز اظهار داشت: امروز وظیفه همه ما خدمت خالصانه به مردم است. با گذشت 43 سال از انقلاب اسلامی و با وجود کار‌های بزرگی که انجام شده است، هنوز کاستی‌ وجود دارد و مردم از ما توقع دارند کار‌های بر زمین‌‍ مانده را به‌طور جهادی به نتیجه برسانیم.
 کاغذبازی پیچیده اداری، آفت رونق تولید و توسعه است
 رئیس جمهور، کاغذبازی پیچیده اداری را آفت رونق تولید و توسعه استان دانست و گفت: خواسته‌ام از شما این است که پس از ابلاغ مصوبات، با تلاش جهادی خود، زمینه را برای اجرای آن‌ها فراهم کنید و معطل موانع اداری و ساختاری نمانید. دوره مسئولیت بنده و شما محدود است و باید از آن به بهترین وجه برای گره‌گشایی از مشکلات مردم استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیسی استان کرمان شهید سلیمانی رئیس جمهور آقای رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیسی: مردم در اجرا و نظارت بر انتخابات دخیل هستند
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست