Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انتصاب محمد مهدی فداکار به عنوان استاندار جدید کرمان، اظهار کرد: فداکار، خوشبختانه بومی استان بوده و از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس در لشکر ۴۱ ثارالله است و فردی ولایی، مدیری انقلابی، خوش فکر و بسیجی است.

مقدم با اشاره به اینکه استاندار جدید، سوابق اجرایی و فرهنگی مؤثری در کشور داشته است، بیان کرد: فداکار کاملاً به وضعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی استان اشراف دارد لذا از وزیر کشور سپاسگزاریم که استانداری در تراز گام دوم انقلاب و مطابق با معیارها و اهداف دولت انقلابی و مردمی آیت الله رئیسی منصوب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان عنوان کرد: انتخاب و انتصاب بالاترین مقام اجرایی استان، حق مسلم دولت است لذا ما بر خود لازم و واجب می‌دانیم که ضمن حمایت قاطع از وی، همراهی و همکاری کامل بدون هیچ‌گونه چشم داشتی با او داشته باشیم.

سهم پایین کرمان از توسعه

وی با بیان اینکه خوشبختانه فداکار با مکتب شهید سردار سلیمانی عجین هست و می‌تواند با عملکرد خوب خود در دل مردم امید ایجاد کند، تشریح کرد: استان کرمان که به پایتخت مقاومت نام گرفته است، بیشترین تعداد مسئولان کشوری از آن برخاسته‌اند اما سهم آن به دلیل حاکمیت جریان ناسالم سیاسی و اقتصادی بر منابع استان، چیزی جز سطح بسیار پایین توسعه و سازندگی نیست چرا که اجازه رشد و پیشرفت را به این استان نداده‌اند. استاندار جدید که خود شناخت کامل از استان دارد باید با همت جهادی و انقلابی بر این جریان فاسد و ناکارآمد غلبه کرده و زمینه‌های پیشرفت و شکوفایی را مهیا کند.

مطالبه مردم این استان از وی، رسیدگی به وضعیت بیکاری و معیشت مردم است و انتظار دارند تا برای اشتغال جوانان این استان غنی فکری اساسی شود و به زنان سرپرست خانوار تسهیلات کارآفرینی داده شود مقدم با تاکید به شناخت و اشراف استاندار از همه مناطق استان، افزود: فداکار با ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و مشکلات استان آشنا است و می‌داند از کجا شروع کند لذا مطالبه مردم این استان از وی، رسیدگی به وضعیت بیکاری و معیشت مردم است و انتظار دارند تا برای اشتغال جوانان این استان غنی فکری اساسی شود و به زنان سرپرست خانوار تسهیلات کارآفرینی داده شود همچنین فرهنگ و صنایع دستی استان که سهم زیادی در رونق اقتصاد و صنعت گردشگری استانمان دارد، بطور جدی احیا شود.

این فعال سیاسی با توصیه به استاندار جدید، گفت: کرمان، به دلیل داشتن منابع و معادن سرشار به عقیده سردار سلیمانی نباید از دولت بودجه بگیرد بلکه باید به دولت مرکزی هم کمک کند چون به اندازه کافی مستعد است لذا از نظر منابع تأمین هستیم چون این استان از نظر منابع معدنی بهشت معادن و از نظر کشاورزی، هندوستان کوچک ایران است و همچنین از نظر صنعت گردشگری بسیارغنی می‌باشد.

کرمان نیازمند تحولی جدی است

وی ادامه داد: استان کرمان متأسفانه با این منابع عظیم، به علت بی مدیریتی‌ها، عقب ماندگی و محرومیت‌های زیادی دارد که باید استاندار با همکاری و همراهی مسئولان و همه دلسوزان نظام و انقلاب، با اقدامی جهادی یک تحول جدی ایجاد کند و در راستای برطرف کردن مشکلات، خصوصاً موانع اقتصادی، معیشتی و اشتغال تلاش کنند تا این استان سرشار از غنایم و استعداد را در خور پایتخت مقاومت و شهر سردار شهید سلیمانی آباد کنند.

مقدم با بیان اینکه اینکه تا جائیکه بنده اطلاع دارم همه نمایندگان استان در مجلس، در اصول هیچ اختلافی ندارند و البته در برخی موارد جزئی اختلافاتی دارند که امیدوارم با کمک دلسوزان نظام مرتفع شود، گفت: بحمدالله همه نمایندگان استان، از روز انتخاب فداکار، خشنودی خود را از انتخاب وی ابراز و اعلام همکاری کامل کرده‌اند که ضمن اینکه ظرفیت بسیار خوب و ارزشمندی است در پیشبرد اهداف دولت و توسعه استان به نحو شایسته ای بسیار مؤثر خواهد بود.

استاندار جدید کرمان تحت تأثیر سهم خواهی‌های هیچ جناح قرار نگیرد

وی مطرح کرد: شعار اصلی انتخاباتی آیت الله رئیسی «تحول» بوده است لذا استاندار مردمی باید گفتمان انقلابی و مردمی و موارد ذکرشده در بیانیه گام دوم انقلاب را هر چه سریع‌تر در این استان محروم پیاده کند. مهم‌تر اینکه استاندار جدید باید در تصمیم گیری ها مستقل عمل کرده و درعین حالی که از نظرات همه بهره مند می‌شود، تحت تأثیر سهم خواهی‌های هیچ جناح و گروهی قرار نگیرد و لازم است برای شفافیت عملکرد، چنانچه از طرف هر جناح و یا شخصی تحت فشار قرار گرفت، با صراحت به مردم گزارش دهد همچنین ممکن است استاندار قبلی برای تطبیق و یا تثبیت خود دست به تغییرات شتاب زده‌ای زده باشد که باید ضمن بررسی لازم در صورت صحت، اصلاح کند.

عقب ماندگی‌های کرمان جبران شود

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان با اشاره به اینکه آخرین تأکیدات شهید سلیمانی بر رفع مشکلات اقتصادی، محرومیت‌ها و آبادانی کرمان بوده است، توضیح داد: استان کرمان؛ نقش مؤثری در رونق اقتصاد غیر نفتی و اشتغالزایی کشور دارد ولی متأسفانه سال‌های زیادی به دلیل بی مدیریتی‌ها، ناکارآمدی و نبود مدیران انقلابی و بسیجی، دچار محرومیت‌ها، بیکاری و مشکلات عدیده اقتصادی شده است. خواسته مردم از استاندار جدید، با رعایت عدالت، آبادانی و عمران استان، امنیت بخشی، چاره اندیشی درباره خشکسالی و کم آبی، کیفیت بخشی راه‌ها و جاده‌های استان و در یک کلام، به حداقل رساندن مشکلات عدیده مردم است. خواسته مردم از استاندار جدید، با رعایت عدالت، آبادانی و عمران استان، امنیت بخشی، چاره اندیشی درباره خشکسالی و کم آبی، کیفیت بخشی راه‌ها و جاده‌های استان و در یک کلام، به حداقل رساندن مشکلات عدیده مردم است

مقدم با تاکید بر اینکه رضایت مردم کرمان و بهره مندی از امکانات خوب برای سردار شهید سلیمانی مهمترین مساله بود، گفت: شکوفایی معادن بیشمار استان، سامان دهی و نظارت بر عوائد حاصل از فروش معادن و همچنین توجه ویژه به بخش کشاورزی با دادن تسهیلات و تجهیزات نوین، باید از اهم اقدامات استاندار جدید برای پویایی اشتغال و اقتصاد استان باشد.

وی بیان کرد: از آنجایی که کشاورزی مهمترین منبع درآمد مردم جنوب کرمان است و فقر و محرومیت در این شهرها بیشتر از سایر نقاط استان نمایان‌تر است و با توجه به اینکه قاچاق مواد مخدر در جنوب بسیار رواج یافته است لذا استاندار جدید باید توجه ویژه ای به رونق کشاورزی و معیشت مردم جنوب با فراهم کردن زمینه صادرات، فروش و یا ایجاد صنایع تبدیلی داشته باشد.

مقدم عنوان کرد: به هر حال استان کرمان کارهای عقب مانده زیادی دارد که باید با اولویت بندی و تنظیم برنامه زمانی لازم، ضمن جبران عقب ماندگی‌ها و مغفول ماندن ظرفیت‌های عظیم این استان تلاش مضاعفی کند.

کد خبر 5483002

منبع: مهر

کلیدواژه: حزب موتلفه اسلامی انتصاب مقامات استانداری کرمان مشکلات معیشتی اشتغال عید فطر 1401 عید سعید فطر نماز عید سعید فطر بوشهر کرمانشاه گرد و غبار ویروس کرونا آمار کرونا گرد و خاک سرپل ذهاب صعود به بازی دراز عملیات بازی دراز ایلام روز معلم استاندار جدید استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سعید شهواری در نشست فصلی شورای معاونین و رؤسای دادگستری لرستان، اظهار داشت: از تلاش همه معاونین، رؤسای دادگستری، دادستان‌ها، رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش و همه همکاران قضائی و اداری تقدیر و تشکر می‌کنم و در نتیجه تلاش‌های همه شما عزیزان در سال گذشته در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوب و چشمگیری داشتیم که قابل‌تقدیر است و البته ما به این میزان قانع نیستیم چرا که ظرفیت استان بیش از این است.

بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شد

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار پرونده به دادگستری استان وارد شده است که علاوه بر آنها قریب به پنج هزار پرونده از سنوات قبل رسیدگی و مختومه شده است، بیان کرد: با پیگیری و مطالبه مدیران قضائی می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دادگستری کارهای خوب و بزرگی را انجام داد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه گواهی عدم سو پیشینه در استان از یک تا چهار ساعت صادر می‌شود، افزود: در سال گذشته بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شده است که در میزان مصرف کاغذ صرفه‌جویی خوبی به‌عمل‌آمده ضمن اینکه چون هدف قوه قضائیه نیل به رسیدگی بدون کاغذ به پرونده‌ها است بایستی خودمان از همین حالا به سمت الکترونیکی و بدون کاغذ کردن رسیدگی به پرونده‌ها پیش برویم.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این جلسه ابلاغ سند تحول و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است، ضمن اینکه در سال گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفت که انتظار داریم این تلاش‌ها ادامه پیدا کرده و بر آن بیفزایم، اظهار داشت: قوه قضائیه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و یکی از ارکان نظام باهدف احقاق حق در جامعه تکالیفی بر عهده دارد که برای نیل به این اهداف داشتن یک برنامه هدفمند لازم است.

دادگاه‌های «صلح» ایجاد می‌شوند

وی افزود: دومین سند تحول قضائی بر اساس اسناد بالادستی تدوین شده و برای تحقق آن برنامه عملیاتی ارائه شده است که در آن مأموریت‌ها احصا و چالش‌های آن مأموریت شناسایی و راهکار آن چالش نیز تدوین شده است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر قوه قضائیه برنامه‌محور بوده است، عنوان کرد: سند تحول داری چهارفصل است که فصل اول مربوط به کلیات بوده، فصل دوم دررابطه‌با برنامه تحول است، فصل سوم نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول و فصل چهارم نظام راهبرد و پایش است که مهم‌ترین آن فصل دوم است که شامل برنامه‌های عملیاتی است که باید اجرایی شود.

حجت‌الاسلام شهواری ضمن اشاره به اینکه در سند تحول سه نوع برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است، تصریح کرد: در فصل دوم برنامه تحولی بر اساس اصل ۱۵۶ و دیگر اسناد و قوانین هفت مأموریت برای قوه قضائیه تعریف شده که به تعداد مأموریت در فصل دوم سند تحول زیر فصل و در تمامیت برای تحقق راهکارها برنامه عملیاتی تعریف شده است که بایستی برنامه‌های کوتاه‌مدت را سریعاً اجرا و نسبت به آنها اقدام کنیم.

وی ضمن مهم برشمردن اتقان آرا و تأکید بر تشکیل هیئت مستشاری از قضات باتجربه جهت مشورت دادن دررابطه‌با پرونده‌های مشکل‌دار و گره‌دار با حفظ استقلال قضات، اظهار داشت: ایجاد دادگاه‌های صلح جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است و باید تا مهرماه این دادگاه‌ها تشکیل شده و دراین‌رابطه میزان پرونده‌های حقوقی احصا شده تا تعداد دادگاه‌های صلح موردنیاز مشخص شود.

لزوم کاهش پرونده‌های معوق و مسن

وی با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی اقدام هدفمند برای اجرای مأموریت‌های قوه قضائیه و هدف برنامه عملیاتی این است که مأموریت‌های قوه قضائیه به طور متوازن پیش برود، گفت: در سند تحول قضائی، قوه قضائیه هدف‌محور شده است و برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت خوبی طراحی شده است به‌عنوان‌مثال در سال پایانی سند تحول دوم صدور گواهی حصر وراثت باید به اداره ثبت‌احوال واگذار شود که باید مقدمات قانونی آن در مجلس شورای اسلامی انجام شود و طبیعتاً تا پایان برنامه سند تحول به طول خواهد انجامید.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: در برنامه عملیاتی که متعلق به دادگستری است برخی از سازمان‌های تابعه نیز در ذیل اجرای برنامه آمده‌اند و آنها نیز در تحقق برنامه عملیاتی دخیل هستند.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه برای هر یک از مأموریت برنامه عملیاتی یک مسئول مشخص کرده‌ایم که بایستی بر اقدامات ذیل آن هدف نظارت و پیگیری‌های لازم را انجام دهد، اظهار کرد: شاخص‌های ۲۵ گانه ملاک ارزیابی دادگستری استان، معاونین، رؤسای حوزه‌های قضائی، دادستان‌ها و رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش بوده و چکیده همه تلاش‌های ما بایستی به ارتقا این شاخص‌های ۲۵ گانه ختم شود.

وی با تأکید بر آمارگرایی و رسیدگی به‌موقع به پرونده‌های مردم را از باب حق‌الناس و رضایتمندی مردم دانست و افزود: کاهش پرونده‌های معوق و مسن بایستی در دستور کار قرار گرفته و در این راستا کمیته رفع اطاله دادرسی تشکیل و جلسات آن به‌صورت هفتگی برگزار و پرنده‌های معوق و مسن در این کمیته مطرح و برای مختومه کردن آن چاره‌اندیشی صورت گیرد.

کاهش شعب نامتعارف در دادگستری

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه شعب نامتعارف در ابتدای سال گذشته ۴۸ مورد بود که به ۱۶ شعبه رسیده است و این روند کاهشی بایستی به‌سرعت ادامه پیدا کند، گفت: بایستی تلاش کرد که نرخ گردش پرونده‌ها به حداقل ممکن رسیده و همچنین در راستای کاهش ورودی پرونده به دادگستری کوشش کرد که دراین‌رابطه بایستی همه پرونده‌های تصادف به شورای حل اختلاف ارجاع شود.

حجت‌الاسلام شهواری سه جرم سرقت، مواد مخدر و تیراندازی را از چالش‌های دادگستری استان دانست که نیاز به چاره‌اندیشی فوری و پیشگیرانه دارد و افزود: در برنامه عملیاتی سال جاری پنج پروژه تعریف شده که بایستی بر اساس آن محکومیت‌های جایگزین حبس را هدفمند کنیم.

وی سامانه‌های الکترونیک و استعلامات قضائی را ظرفیت بسیار خوبی دانست که بایستی مورداستفاده قضات در راستای تسهیل و تسریع امور رسیدگی قرار گیرد، ابراز کرد: انتخاب کارشناسان با قرعه، دادرسی الکترونیک، دادرسی بر خط که باعث عدم تردد ارباب‌رجوع و آسیب‌های مربوط به آن می‌شود، پابند الکترونیک و افزایش پرونده‌های صلح و سازش بایستی در دستور کار همه قضات استان قرار گیرد.

رئیس شورای قضائی لرستان ضمن تأکید بر اینکه همه کارهای ما باید ختم به رضایتمندی مردم شود و همه ما در دادگستری باید حسن خلق را سرلوحه کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: دادگستری استان به لحاظ رضایتمندی ارباب‌رجوع در وضعیت مناسبی قرار دارد به‌گونه‌ای که در پایان بهمن سال گذشته رضایتمندی ارباب‌رجوع از مجموعه دادگستری استان ۸۵ درصد بوده است که بایستی آن را حفظ و ارتقا داد.

حجت‌الاسلام شهواری، گفت: باتوجه‌به اینکه فلسفه قرار تأمین دردسترس‌بودن متهم است و دادستان‌ها بایستی برقرار منتهی بر بازداشت به‌صورت جدی نظارت کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه جلسات شوراها و ستادها بایستی به طور منظم برگزار شود چرا که ظرفیت بسیار خوبی برای پای‌کار آوردن مدیران است، اظهار کرد: برگزاری منظم نشست‌های قضائی و همچنین نظارت دقیق بر مراجع انتظامی بایستی موردتوجه ویژه مدیران قضائی استان باشد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، افزود: نگاه ما به همکاران نگاه صیانتی است و باید از ظرفیت‌های نظارتی در جهت کمک به صیانت از همکاران استفاده کرد.

کد خبر 6096063

دیگر خبرها

  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت