Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی زینی‌وند استاندار کرمان ظهر امروز در کارگروه مشترک میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری و ستاد اجرایی خدمات سفر نوروزی(۱۴۰۱) در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری اظهار داشت: استان کرمان در حوزه گردشگری نسبت به استان‌های دیگر به لحاظ ظرفیت‌ها خیلی عقب‌تر است و به‌همین دلیل سهم ایجاد اشتغالزایی در زمینه خدمات گردشگری در سطح استان بر اساس آمارها پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: لازم است هم فرمانداران و هم حوزه گردشگری و عمرانی استانداری که پیگیری این امور هستند، به‌صورت جدی‌تر در حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و دیگر حوزه‌ها وارد شوند.

زینی‌وند عنوان کرد: استان کرمان نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت‌هایی در زمینه زیرساخت‌های گردشگری داشته، اما کرونا آن را متوقف کرده که امیدواریم در سال آینده سرمایه‌گذاران به‌طور جدی در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به اینکه ما در برخی از شهرستان‌ها مجموعه‌های تاریخی خیلی خوبی از جمله در کرمان، رفسنجان و ... داریم، گفت: افرادی در زمینه احیاء آثار تاریخی، گردشگری ورود کردند، اما به هر دلیلی در این زمینه نتوانستند کاری انجام دهند. این آثار بلاتکلیف مانده‌اند و من چندین بار گفته‌ام،  باید حتما  این بناها تعیین تکلیف شوند؛ به‌عنوان مثال خانه حاج‌آقاعلی رفسنجان باید هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و مس برای احیاء خانه حاج‌آقا علی اعلام   آمادگی کرده است.

استاندار کرمان با اشاره  اینکه امثال موج مسافرت‌های نوروزی شدیدتر خواهد بود، ابراز داشت: در این دو سال مردم به‌دلیل کرونا سفر نکرده‌اند و با وجود بهتر شدن شرایط مسافرت‌ها  بیشتر خواهد شد و باید در این زمینه آمادگی  فرمانداران و کمیته‌ها بیشتر شود.

زینی‌وند افزود: در ایام نوروز باید به دو حوزه؛ یکی آمادگی در حوزه گردشگری و تسهیلات خدمات سفر و دیگری حوزه نظارت‌های کرونایی  توجه بیشتری صورت گیرد.

آغاز به‌کار ستاد تسهیلات نورزوی از ۲۵ اسفند در کرمان

در ادامه فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اظهار داشت: وظایف و تکالیف اعضای ۱۰ گانه ستاد تسهیلات نوروزی  مشخص و به آنها  ابلاغ شده است. درخواست داریم جلسات کمیته‌های تسهیلات نوروزی هرچه سریع‌تر برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های عمرانی در سطح استان باید از ۱۵ اسفندماه متوقف و جمع شود، گفت: از ۲۵ اسفندماه ستاد تسهیلات نوروزی کار خود را شروع می‌کند و ما  مسافر خواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان عنوان کرد: برای نوروز ۱۴۰۱ در سه آثار جهانی ثبت شده استان مانند ارگ بم، میمند شهربابک و باغ شاهزاده ماهان به‌صورت ویژه نوروزگاه برگزار می‌کنیم و همچنین در این ایام ۴۰۰ غرفه و بازارچه  صنایع دستی در سطح استان دایر خواهد شد.

فعالی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین چالش‌های شهر کرمان حریم قلعه‌دختر و اردشیر بود، ادامه داد: در حریم قلعه‌دختر و اردشیر ۱۳۷ هزار و ۷۲۹ متر مربع عرصه‌های غیرقابل ساخت و ساز بود که بعد از اصلاح حریم حدود ۶۴ هزار و ۲۷۶ متر مربع باقیمانده است و همچنین ۱۱۵۴ پلاک آزاد شد و باید ۱۳۲ پلاک روی عرصه حریم تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ستاد تسهیلات نوروزی اشتغال میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی حوزه گردشگری صنایع دستی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • گره اندر گره
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا